Nyhet

Petite Noir tillkännager nytt album

Den hyllade kongolesiske artisten släpper även en musikvideo till en ny låt.

Petite Noir har tillkännagett sitt andra studioalbum, MotherFather, med en video till den nya singeln Blurry, med den zambiska sångaren Sampa The Great. Det nya albumet släpps den 14 april via Roya. Kolla in videon till den nya låten, regisserad av Hector Aponysus, nedan.

"Blurry är en låt om tillväxt i kärlek. Att vara redo att ta nästa steg oavsett om det innebär att vara tillsammans eller åtskilda. Ibland är det bästa du kan göra att bara gå vidare med ditt liv solo. Väljer dig framför allt", berättar Petite Noir om den nya singeln i ett uttalande.

"Jag kände mig så hedrad över att få arbeta med Petite Noir. Jag har sett upp till honom och hans musik ett tag och jag är verkligen inspirerad av hans mod att bana väg för alternativa musiker i Afrika som känner att de inte passar in i en genre eller en stil", säger Sampa the Great.


MotherFather följer 2015 års La Vie Est Belle / Life Is Beautiful och 2018 års La Maison Noir / The Black House. Albumet innehåller två låtar som Petite Noir delade förra året, Numbers och Simple Things.

LÄS OCKSÅ: RECENSION: Petite Noir: The King of Anxiety

ANNONCE