Nyhet

Robyn och Charli XCX hintar om nytt samarbete: "En fantastisk dag i studion"

Patrik Berger, producenten bakom Dancing On My Own, delar en bild på succéduon.

Den svenske producenten Patrik Berger delar ett foto på Instagram av honom i studion tillsammans med den brittiska popsensationen Charli XCX och Robyn.

"Tack för en fantastisk dag i studion. Och tack för hela min karriär", skriver han i inlägget.

Berger har tidigare arbetat med Robyn på hennes ikoniska låt Dancing On My Own från 2010 och producerat Charli XCXs hit Boom Clap. På senare tid har han arbetat på Official från hennes album Charli från 2019 och har även samarbetat med artister som Carly Rae Jepsen, Icona Pop och Lana Del Rey.


Charli XCX agerade förband åt Robyn i början av hennes karriär, och berättade i en intervju med V Magazine att den svenska artisten hjälpt henne när hon kände sig "riktigt nervös".

"Jag kommer aldrig att glömma när vi var på turné i Australien tillsammans för flera år sedan. Du kom till mig på någon fest där jag kände mig riktigt nervös och du sa: 'Bry dig inte om vad någon annan tycker om dig. Vi kommer att ha kul tillsammans, vara oss själva'", återberättade Charli till Robyn.

Robyns senaste release kom 2022 när hon delade en cover av Neneh Cherrys Buffalo Stance för sitt "The Versions"-projekt. Hennes senaste album, Honey, kom 2018.

Charli släppte sitt senaste album Crash 2022 och bekräftade nyligen att hon redan arbetar på en uppföljare. "Det går långsamt, men på ett bra sätt," berättade hon för NME.


LÄS OCKSÅ: Robyn tilldelas hederspris

ANNONCE