Nyhet

Bad Bunny kastade fans mobil i vattnet – försvarar på Twitter

”Brist på respekt”.

När världsstjärnan Bad Bunny nyligen besökte Dominikanska Republiken såg ett fan sin chans att föreviga stunden med sin mobilkamera. Istället slutade interaktionen med att personens telefon kastades i vattnet, rapporterar NME.

I en video som spridits på nätet kan man se hur Bad Bunny, vars egentliga namn är Benito Antonio Martínez Ocasio, tar kvinnans mobil, kastar den i vattnet och går sedan vidare.

Se klippet från incidenten nedan.


Nu ifrågasätter människor Bad Bunnys agerande på sociala medier och kallar honom för "respektlös". Han försvarar sig i en tweet och understryker att personen som kom fram inte behandlade honom med respekt:

"Den person som kommer fram för att säga hej, för att berätta något eller bara för att få träffa mig, kommer alltid att få min uppmärksamhet och respekt. Om någon trycker upp en telefonjävel i mitt ansikte kommer jag att betrakta det för vad det är, brist på respekt och jag kommer att hantera det på samma sätt”, skriver han.


Den puertoricanska artisten fick sitt stora genombrott med låten Diles 2016 och har arbetat med artister som Cardi B och J Balvin.

Förra året blev han även den mest streamade artisten för tredje året i rad på Spotify med sina 18,5 miljarder lyssningar.

LÄS OCKSÅ: "Bad Bunny pausar efter ett rekordår"


ANNONCE