Nyhet

Linnea Henriksson åker ut på turné – där fansen kan bestämma var hon spelar

I vår ger sig popartisten ut på turné, men var eller hur det ska gå till är upp till lyssnarna.

Idag lanseras kampanjsidan linneahenriksson.se där alla som vill arrangera en konsert kan gå in och skicka en förfrågan om att boka Linnea till sin stad. Bokningen är öppen mellan den 20 januari till den 26 februari. Och vem som helst, oavsett erfarenhet som arrangör, kan bli en del av turnén som kommer genomföras mellan april och juni.

Kampanjsidan uppdateras löpande med bekräftade datum, så du kan själv gå in och följa hur turnén byggs upp. Detta är ett helt nytt sätt att boka en turné, där publiken själv får en chans att ta del av magin långt innan dörrarna normalt öppnas för dem. På kampanjsidan finns även information om hur man arrangerar en konsert, samt kontaktuppgifter för lokala band och artister att höra av sig till om de önskar vara förband.

Den 6 mars presenteras den färdiga turnéplanen och det blir möjligt att köpa biljett. Den 23 april är det turnépremiär nånstans i Sverige. Var, ja det återstår att se!


"Det gör mig så lycklig att tillsammans med dem som lyssnar på min musik få skapa en turné som ingen annan gjort. Den lilla turnén är en Sverigeturné värdig sitt namn där det lilla mötet värdesätts högst och jag längtar verkligen efter att få skaka om både mina och andras idéer om hur en fullskalig popturné kan se ut. Det stora är mäktigt, absolut, men INGET är så storslaget som 'det lilla'", berättar Linnea Henriksson i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Tove Styrke bjuder på ny version av superhiten

ANNONCE