Nyhet

Parton, Carlisle, Lauper, Estefan, och Harry släpper gemensam låt – lyssna här

All-stars-låten skrevs av Diane Warren för den nya filmen 80 For Brady.

Superkonstellationen Dolly Parton, Belinda Carlisle, Gloria Estefan, Debbie Harry och Cyndi Lauper släpper den gemensamma låten, Gonna Be You, som skrevs av Diane Warren för den nya filmen 80 For Brady. Hör den nedan.

Filmen följer fyra vänner – spelade av Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno och Sally Field – när de åker till Houston för att se quarterbacken Brady och New England Patriots spela i 2017 års Super Bowl LI.

"När jag skrev Gonna Be You för 80 For Brady, ville jag skriva en låt som hyllade dessa kvinnors djupa vänskap. Eftersom 80 var i titeln fick jag en galen idé, varför inte få några av de mest ikoniska sångarna från 80-talet, som fortfarande är fantastiska och alltid kommer att vara, att alla sjunga den?!!!!", berättar Diane Warren i ett uttalande och fortsätter:


"Alla jag närmade mig sa ja och var lika exalterade som jag!! Jag är hedrad över att ha Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan och Debbie Harry på den här låten!! Gonna Be You är den där låten du vill sjunga med med alla dina goda vänner!!!"

LÄS OCKSÅ: Dolly Parton invald i Rock And Roll Hall Of Fame

ANNONCE