Nyhet

VIDEOPREMIÄR: En efterlängtad oförfalskad krasshet

Errorr – Innocent.

ERRORR är ett av de mest övertygande nya akterna i den samtida undergroundscenen. Grundat av Leonard Kaage, den Berlinbaserade svenska multiinstrumentalisten som även har arbetat med band som The Brian Jonestown Massacre, Kristof Hahn (SWANS) och Tess Parks, tillför de en oförfalskad krasshet som kanske inte setts på ett tag.

Med det kommande debutalbumet Self Destruct bara veckor bort från release, den 3 mars, släpper de nu det första smakprovet på den helhet som komma skall. Och vi på GAFFA är stolta premiärvärdar för musikvideon till singeln Innocent som du kan se nedan.

Self Destruct spelades in i Leonards egen källarstudio. "När jag började skriva det här albumet, vårt första album, började det naturligtvis där jag började. På en akustisk gitarr i mitt sovrum. Låtarna är enkla – vers, refräng, 1, 2, 3, 4, let's go. När jag skrev det här albumet hade jag en återupplivning av mycket musik som har funnits med mig hela mitt vuxna liv. Saker från tidigt 90-tal och lite punkgrejer som jag inte har återbesökt på länge."


LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: Artisten andas ny luft

ANNONCE