Nyhet

80-åriga Gunnel gick på Coldplay utan dejt – "Ingen pensionärsmusik"

34-åriga Olle sökte dejt för att gå och se Coldplay, det oväntade svaret kom från 80-åriga Gunnel.

ColdplayMusic Of The Spheres-turné slog rekord och bandet blev historiskt som första internationella akt att sälja ut fyra stycken kvällar på Ullevi under samma turné. 

Bandets besök i Sverige blev det första sedan 2017 och vi har tidigare berättat om när 34-åriga Olle Mildén blev av med sin dejt till förra lördagens konsert på Ullevi och då valde att skriva ett inlägg i sociala medier för att hitta någon annan att gå med. Det oväntade svaret kom från 80-åriga Gunnel Ingstrand.

"Jag har två sittplatsbiljetter till lördagens spelning på Ullevi. Ska bli så kul att gå, så himla grymma live. Jag hade tänkt gå med en person men nu blev det ändrat så jag söker sällskap till konserten", skrev Olle i Facebookgruppen "Alla vi som älskar Göteborg", enligt Expressen.

Gunnel tyckte det lät kul och erbjöd sig att följa mig, något som fick stor uppskattning i form av tusentals gillningar och många uppmuntrande kommentarer. 

"Jag går gärna men då får du sällskap av en 80-årig dam", var hennes svar som stod ut bland hundratals andra.

Någon dejt blev det inte på grund av åldersskillnaden men Olle valde ändå att köpa en biljett till Gunnel till tisdagens spelning. 

– Hon sa att hon var för gammal för mig och att jag borde gå med någon i min egen ålder, så det ska jag göra, sa Olle Mildén till Expressen.

Gunnel såg fram emot att se showen på egen hand och hoppades på favoritlåten Viva La Vida som mycket riktigt spelades som inledning på akt två. Hon har nu berättat om sin upplevelse för Sveriges Radio.

"Det är full fart på dem. Pigga och glada och håller igång mycket. Det tycker jag är roligt, ingen pensionärsmusik", säger hon och skrattar.

Hon berättar även att hon har pratat med Olle efter konserten om hur det gick för honom och dejten som han valde ut bland övriga som hade visat intresse på Facebook. 

"Jag tror att han hade haft lika roligt med mig", säger hon med ett efterföljande skratt.

Hon berättar att konserten blev minnesvärd och att hon stod upp och viftade med armarna till nämnda favoritlåten Viva La Vida.

LÄS MER: Coldplay slår rekord – första internationella akt att sälja ut fyra Ullevi


ANNONCE