Nyhet

Sökte dejt till Coldplaykonsert – fick svar från oväntat håll

34-åriga Olle sökte dejt för att gå och se Coldplay, det oväntade svaret kom från 80-åriga Gunnel.

Coldplays Music Of The Spheres-turné stannar till vid Ullevi i Göteborg för totalt fyra spelningar den 8, 9, 11 och 12 juli. Bandet meddelade under 2019 att de skulle pausa turnerandet eftersom att det var ohållbart ur miljösynpunkt. Sedan dess har de ingått ett partnerskap med BMW och under den nuvarande turnén kommer 40 stycken elbilsbatterier hjälpa till att driva varje föreställning, som enligt bandet genomförs med 100% förnybar energi på nästan alla platser.

Bandets kommande besök i Sverige blir det första sedan 2017 och när 34-åriga Olle Mildén blev av med sin dejt till lördagens konsert på Ullevi så valde han att skriva ett inlägg i sociala medier för att hitta någon annan att gå med. Det oväntade svaret kom från 80-åriga Gunnel Ingstrand, enligt Kungälvs-Posten.

"Jag har två sittplatsbiljetter till lördagens spelning på Ullevi. Ska bli så kul att gå, så himla grymma live. Jag hade tänkt gå med en person men nu blev det ändrat så jag söker sällskap till konserten", skrev Olle i Facebookgruppen "Alla vi som älskar Göteborg", enligt Expressen.

Gunnel tyckte det lät kul och erbjöd sig att följa mig, något som fick stor uppskattning i form av över 2000 gillningar och många uppmuntrande kommentarer. 

"Jag går gärna men då får du sällskap av en 80-årig dam", var hennes svar som stod ut bland hundratals andra.

Någon dejt blir det inte på grund av åldersskillnaden men Olle valde ändå att köpa en biljett till Gunnel till tisdagens spelning som han lämnade över under gårdagen. 

– Hon sa att hon var för gammal för mig och att jag borde gå med någon i min egen ålder, så det ska jag göra, säger Olle Mildén till Expressen.

Gunnel ser fram emot att se showen på egen hand och hoppas på favoritlåten Viva La Vida.


Detta medan det återstår för Olle att försöka välja ut en dejt bland övriga som har visat intresse på Facebook. 

LÄS MER: Coldplay-fan köpte fel biljett – nu bjuder bandet på resa och konsert

ANNONCE