Nyhet

Efter Masked Singer-läckan – TV4 i krismöte

Redan innan säsongspremiären av Masked Singer Sverige kunde tittarna googla fram alla namn på årets deltagare.

Årets vinnare av det populära TV-programmet Masked Singer Sverige är korad. I helgen stod det klart att Karamellen vann med låten Everytime We Touch. Bakom masken gömde sig artisten Klara Hammarström.

– Äntligen! Jag har inte haft någon att ventilera med på utsidan. Jag har varit så bubblande glad efter inspelningarna, lagt så mycket timmar och kärlek i detta, säger hon till TV4.

Men för många tittare var det inte en överraskning eftersom namnlistan på årets deltagare läckte ut på internet redan innan säsongen började.


I ett mejl till Aftonbladet skriver Anika Beclijevski, exekutiv producent för Masked Singer på TV4, att de är besvikna över situationen:

"Det är klart att jag är jättebesviken att det här händer igen, men det är framför allt tråkigt att någon har försökt förstöra upplevelsen för tittarna. Vi vill ju att de ska få den bästa möjliga underhållningen. Men vi vet också att det absoluta flertalet tittare inte vill bli spoilade och på så sätt begränsas spridningen."

På tidningens fråga om hur de kommer undvika läckta listor i framtiden svarar Beclijevski följande:


"Vi fortsätter så klart att göra allt vi kan för att se till att inget ska läcka och kommer som sagt se över hur vi ytterligare kan skärpa eller säkra produktionen."

LÄS OCKSÅ: LÄCKT IGEN: Årets deltagare i Masked Singer påstås ha avslöjats

ANNONCE