Nyhet

Harry Styles öppen för One Direction-återförening

I förra veckan sändes det sista avsnittet av The Late Late Show med James Corden som programledare.

Inför finalen började rykten spridas om en potentiell återförening av pojkbandsgruppen One Direction. Harry Styles var en av gästerna i programmet, och enligt NME hade fans uppmärksammat att resten av One Direction-medlemmarna hade luckor i sina scheman som alla korresponderade.

På programmets Twitter-konto meddelades dock att det inte var mer än ett rykte.

”Ingen älskar grabbarna mer än oss … Men den här storyn är inte sann. Vad som är sant är att vi har en fantastisk två timmar lång final som firar Late Late Shows åtta år.”


Under programsegmentet Spill Your Guts Or Fill Your Guts, där gästen väljer mellan att svara på en svår fråga eller äta något äckligt, utvecklade Styles sina tankar om en eventuell återförening.


– Jag känner att det inte är en ja eller nej-fråga. Jag skulle aldrig säga aldrig till det. Om det kommer en tid där alla känner att det är vad vi vill göra, kan jag inte se varför vi inte skulle det, sa Styles i intervjun, varpå Corden svarar:

– Jag tar det som ett ja!

Se klipp från avsnittet här:


I samma avsnitt återförenades också Corden med Adele i en sista Carpool Karaoke, där hon bland annat berättade att låten I Drink Wine kom till efter ett sex timmar långt samtal med Corden.

Programledaren och sångerskan började sin sista Carpool Karaoke-resa med Rolling In The Deep, som även var den avslutande låten på deras första körning tillsammans 2016. De sjöng även Barbra StreisandDon't Rain On My Parade, och Hometown GloryLove Is A Game.

LÄS OCKSÅ: ADELE GÄSTAR CORDENS SISTA CARPOOL KARAOKE - SE HÄR


ANNONCE