Nyhet

INTE FÖR SÅRBARA SJÄLAR: Queens Of The Stone Age tillkännager nytt album

Tungviktarna är redo med sitt första nya studioalbum på sex år.

I höst firar de 25-årsjubileum av deras självbetitlade debutalbum från 1998. Idag finns det fler goda nyheter för fans av Josh Homme och company. Queens Of The Stone Age har precis meddelat släppet av sitt kommande åttonde studioalbum. Med titeln In Times New Roman är det bandets första sedan Villains 2017. Albumet släpps den 16 juni.

I ett pressmeddelande med anledning av det kommande släppet beskrivs In Times New Roman som "rå, ibland brutal och inte för svag i hjärtat. Och samtidigt är albumet kanske bandets vackraste och mest givande i en vid det här laget mycket imponerande diskografi. Joshua Homme levererar sina skarpaste texter hittills i nära samspel med bandets signatursound", säger pressmeddelandet, som fortsätter:

"Allt kryddat med nya och oförutsägbara vändningar på varje låt. På In Times New Roman... får lyssnaren lära sig att ibland måste man leta under sina ärr och sår för att hitta skönheten, och att ibland är det faktiskt ärren och sår i sig, det är skönheten”, säger skivbolagets PR-avdelning.


LÄS OCKSÅ: Queens Of The Stone Age teasar ny musik – lyssna här

ANNONCE