Nyhet

Lana Del Rey ger sin första spelning på över tre år

Världsstjärnan återvände till livescenen för första gången på över tre år för MITA Festival i Rio de Janeiro.

Under lördagens framträdande på MITA Festival i Rio de Janeiro bjöd Lana Del Rey på flera livedebuter från hennes senaste album, Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd, inklusive A&W som öppnade konserten, Candy Necklace och The Grants.

Del Rey framförde även låtar som Arcadia från 2021 års Blue Banisters, och Flipside från 2014 års Ultraviolence för första gången live, enligt Rolling Stone.

MITA-festivalen markerar artistens första konsert sedan november 2019. Sedan dess har hon medverkat i TV-program som The Late Show med Stephen Colbert och The Tonight Show med Jimmy Fallon, och gjort ett framträdande på scen med Bleachers på High Water Festival 2023.


Se hela spelningen nedan.

Sångerskans senaste album, som släpptes tidigare i våras, är hennes nionde i ordningen. GAFFAs recensent Ieva Kisieliute gav det 6 av 6 stjärnor:


"Kronan på verket blir de experimentella mellanspelen. Att ta med en liveinspelning av en eldig predikan hör inte till vanligheterna inom samtida popmusik, men Judah Smiths teatraliska skrik bidrar med en extra dimension. Det är bisarrt, men det är också i sprickorna som ljuset kommer in, som det så vackert heter i Kitsugi, om än i sedvanlig Del Rey ordning lånat av en annan stor rockpoet."

LÄS OCKSÅ: Lana Del Rey – Did You Know There's A Tunnel Under Ocean Blvd: "Mästerligt, ärligt, innerligt och lite bisarrt"

ANNONCE