Nyhet

Coldplays Chris Martin: "Jag äter endast en måltid om dagen"

Han blev bland annat inspirerad av Bruce Springsteen, som enligt Martin, påstår sig ha behållit sin ungdomliga energi tack vare en liknande diet.

Vad är det här för diet kan man fråga sig? Periodisk fasta har blivit populärt under de senaste åren, med flera kändisar och idrottare som förespråkar metoden för viktminskning och ökad produktivitet. I en ny podcast med Conan O’Brien berättade Chris Martin att han blivit inspirerad av Bruce Springsteen

"Jag äter faktiskt inte middag längre. Jag slutar äta klockan 16.00 och det lärde jag mig av att äta lunch med Bruce Springsteen.” säger Martin. Med tanke på att Springsteen är så pigg för sin ålder kände Martin att han inte hade något att förlora. 

Det är dock viktigt att poängtera att dieten absolut inte är något för alla, och forskning visar att det kan vara fördelaktigt för vissa, men helt fel för andra. När en person testar den typen av “extrema dieter” bör man prata med en dietist för att få rätt information och göra det på rätt sätt.


I januari avslöjade Coldplay till NME att deras nya album Moon Music nästan är klart, vilket de ser som en förlängning på deras senaste album Music Of The Spheres.

LÄS OCKSÅ: Jamie Lee Curtis ifrågasätter konsertkulturen: "Jag vill se Coldplay klockan 13"

ANNONCE