Nyhet

Jamie Lee Curtis ifrågasätter konsertkulturen: "Jag vill se Coldplay klockan 13"

"Vad sägs om en konsert klockan 13, Coldplay? Vad sägs om det?"

När skådespelaren Jamie Lee Curtis nyligen besökte röda mattan vid Independent Spirit Awards berättade hon för The Hollywood Reporter att hon tackade nej till sin Oscars-inbjudan eftersom hon hellre ville gå och lägga sig tidigt.

"Varför? För att mamma går och lägger sig tidigt", berättade Curtis. "För halv åtta kommer att bli nio innan vi får mat, och vet du vad? Det händer inget bra med mig efter klockan nio. Ingenting. Noll!"

Jamie Lee fortsatte och förklarade att fler kulturevenemang borde ske under dagtid då hon, och många fler, tycks ha humöret uppe.


"Jag ska bara säga detta nu som ett hån och som ett förslag. U2: gör en matiné. Coldplay: gör en matiné. Vad sägs om en konsert klockan 13, Coldplay? Vad sägs om det? Bruce Springsteen: gör en jävla matiné! Du är gammal! Varför skulle du inte låta mig komma och se dig, Bruce Springsteen, i dina glansdagar, och göra det vid middagstid eller klockan ett? Klockan två! Matiné klockan två!"


Curtis utvecklade sedan sina kommentarer i en intervju med Today och berättade att hon utmanade musiker att göra konserter under dagen.

"Jag älskar Coldplay. Jag skulle älska att gå och se Coldplay. Problemet är att jag inte kommer att gå och se Coldplay om de börjar sin show klockan nio och det finns en öppningsakt. Jag vill höra Coldplay klockan 13. Jag tror att om vi fyllde en arena med folk som vill se matiné av Coldplay, tror jag att vi skulle starta en trend."

LÄS OCKSÅ: EUROVISION-HAJP: Finalbiljetter sålde slut på 36 minuter


ANNONCE