Nyhet

EUROVISION-HAJP: Finalbiljetter sålde slut på 36 minuter

Arrangörerna menar att trycket på biljetter för musiktävlingen var "superhögt".

Biljetterna till årets semifinaler, genrep och final av Eurovision Song Contest sålde slut på mindre än två timmar, rapporterar Sky News.

Evenemanget äger rum på M&S Bank Arena i Liverpool från 9-13 maj, där den brittiska staden arrangerar tävlingen på uppdrag av Ukraina på grund av Rysslands invasion.

Biljetter till alla nio föreställningar, inklusive den livesända finalen, började säljas kl. 12.00 igår, den 7 mars, och finalen sålde slut inom 36 minuter. De återstående föreställningarna fylldes cirka en timme senare.


Upp till 6 000 biljetter gjordes tillgängliga för köp i nio program, men många människor klagade på att error-meddelanden fortsatte att dyka upp på skärmen och hävdade att deras session hade gått ut, medan andra möttes av påståenden om att de kunde vara en bot.

Arrangörerna sa senare att efterfrågan var "superhög" och att fans som inte lyckades få biljetter fortfarande kan delta i evenemanget. Liverpool är värd för en kulturfestival som kan hålla 25 000 personer vid stadens Pier Head under musiktävlingen.

LÄS OCKSÅ: Efter röstfusket – Eurovision ändrar röstsystemet


ANNONCE