Nyhet

Jim Durkin är död

"Ingen kan någonsin ersätta kärleken jag har för honom. Må han vila i frid.”

Dark Angel-gitarristen Jim Durkin har gått bort. I en hälsning på Facebook skriver hans fru Annie Durkin:

”Med ett krossat och tungt hjärta, vill jag dela med mig av att mitt livs kärlek, min bästa vän och man, Jimmy, gick bort under onsdagsmorgonen. Han var inte ensam då jag var med honom tillsammans med några nära vänner ända till slutet. Han kommer att vara saknad och ingen kan någonsin ersätta kärleken jag har för honom. Må han vila i frid.”


Jim Durkin var medlem i thrash metal-bandet Dark Angel mellan 1981–1989 och 2013–2023. Bandet startades 1981 och är kända för sina extremt snabba, tunga och långa låtar med många instrumentala delar. Gruppen sägs ofta vara ett av de ledande banden inom den andra vågen av 1980-talets thrash metal-scen.

Bandet själva skriver på sin Instagram:

”Vi i Dark Angel-familjen är djupt sorgsna och förkrossade idag efter att ha nåtts av nyheten om vår bror och grundare Jimmy Durkins bortgång under onsdagsmorgonen. Vi vill tacka hans fans för deras ständiga lojalitet och stöd. Vi kommer att ge ett fullständigt uttalande snart. Vi ber er att respektera familjens privatliv medan vi sörjer förlusten av denna fantastiska man.”


Jim Durkin blev 58 år gammal.


LÄS OCKSÅ: RAPPAREN COSTA TITCH KOLLAPSADE PÅ SCEN - AVLED KORT EFTER

ANNONCE