Nyhet

Josh Homme ansöker om nytt besöksförbud mot Brody Dalle

Queens Of The Stone Ages frontman hävdar att Dalle har utsatt deras tre gemensamma barn för stor fara.

I en pågående rättsprocess har rockmusikern Josh Homme ansökt om och beviljats ett nytt besöksförbud mot sin före detta fru, sångerskan Brody Dalle. Detta rapporterar nyhetssajten Pitchfork.

Enligt domstolsdokumenten anklagar Homme Dalle för att ha lämnat deras barn ensamma i en bil under extremt varma väderförhållanden, vilket han menar skulle kunna vara livsfarligt. Han säger också att Dalle har missbrukat alkohol och droger under tiden de delade vårdnaden om barnen. 

Rockstjärnan har tidigare avstått från att prata med media om fallet, men har nu uttalat sig för att få bukt med falska rykten som potentiellt kan påverka hans barn. I ett uttalande skriver Homme att han har haft ensam vårdnad sedan ett år tillbaka, samt att Dalles nuvarande pojkvän Gunner Foxx också har fått besöksförbud. 


Det är ännu oklart hur denna utveckling kommer att påverka vårdnadstvisten mellan Homme och Dalle. Det återstår att se om någondera parten kommer att vidta ytterligare rättsliga åtgärder i samband med påståendena om missbruk och våld i hemmet.

Joshua Homme och Brody Dalle träffades första gången 1997 och gifte sig 2007. Dalle är känd som sångerska och gitarrist i punkrockbandet The Distillers och har även en framgångsrik solokarriär.

LÄS OCKSÅ: Tidigare Iron Maiden-sångare drabbad av hjärtattack


ANNONCE