Nyhet

Liam Gallagher om sin bror: ”Har gjort stor skada för Oasis som band”

"Han har mitt nummer. Han har min managers nummer. Ring oss! Men vet du vad? Han kommer inte ringa."

Sedan Oasis splittrades har fejden mellan de båda bröderna Liam och Noel Gallagher varit nästintill konstant.

Efter att Noel uttalade sig om en eventuell återförening i en nyligen genomförd intervju med France Inter, har nu Liam tagit till orda.

I ett klipp från intervjun säger Noel bland annat:


– Han borde få sina kontakter att höra av sig till mina kontakter. De vet var vi är. Sluta prata på internet … Så får vi se vad du har att säga. Han har mitt nummer. Han har min managers nummer. Ring oss! Men vet du vad? Han kommer inte ringa.


Efter intervjun svarade Liam i ett inlägg på Twitter där han skriver:

”Så här ser jag på det, den lille killen aka potatisen har gjort stor skada för Oasis som band / varumärke och har mycket att ta igen, inte bara för min skull men för er skull, fansen, människorna som har tagit oss dit vi är idag.”

I ett annat inlägg har Liam svarat på en post från signaturen ”Guilherme Frimm”, som skriver att Noels intervju bara handlade om att marknadsföra sitt nya album och att lägga skulden på Liam ”som han alltid gör”, varpå Liam kommenterade: ”Du är inte dum.”

I ytterligare ett inlägg från förra helgen frågar ett fan om det finns en liten chans att Oasis återförenas. Liam svarade då: ”Det är på gång.”


 

Men det är inte första gången Liam hintat om en återförening. I en tre år gammal intervju med NME sa artisten att det skulle ”hända väldigt snart.”


Exakt hur snart återstår att se.

LÄS OCKSÅ: ELTON JOHN FÖRVÅNAD ÖVER BAKGRUNDEN TILL ROCKET MAN - DET HADE JAG INGEN ANING OM

ANNONCE