Nyhet

LYSSNA: Lana Del Reys pappa debuterar som artist

Rob Grant delar en låt från kommande debutalbum.

Förra månaden meddelade Lana Del Reys pappa, Rob Grant, att han kommer släppa debutalbumet Lost At Sea den 9 juni via Decca Records. Skivan kommer att gästas av Lana – under hennes riktiga namn Elizabeth Woolridge Grant – på albumets titelspår och Hollywood Bowl.

I ett pressmeddelande beskriver Grant den nya låten, Poetry Of Wind And Waves, som "en låt om havets rytm". Han fortsätter: "Jag föreställde mig själv ensam på en strand med en mild vind som blåste och ljudet av vågorna som viskade runt mig."

Medproducenter på den nya låten är Luke Howard och Jack Antonoff. Lyssna på den nedan.


 

Lana Del Rey är själv aktuell med sitt nyligen släppta album Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, som fick högsta betyg av GAFFAs recensent Ieva Kisieliute:


"Kronan på verket blir de experimentella mellanspelen. Att ta med en liveinspelning av en eldig predikan hör inte till vanligheterna inom samtida popmusik, men Judah Smiths teatraliska skrik bidrar med en extra dimension. Det är bisarrt, men det är också i sprickorna som ljuset kommer in, som det så vackert heter i Kitsugi, om än i sedvanlig Del Rey ordning lånat av en annan stor rockpoet."

LÄS OCKSÅ: Lana Del Rey gästar sin pappas debutalbum

 


ANNONCE