Nyhet

SHOUT IT OUT LOUD: Netflix tillkännager Kiss-biopic

Filmen kommer att fokusera på bandets tidiga år och deras resa mot berömmelse.

Netflix har bekräftat att en biograffilm om det ikoniskt sminkade rockbandet Kiss är under produktion och förväntas släppas 2024. Filmen, som har arbetsnamnet Shout It Out Loud efter en av bandets mest kända låtar. Den kommer att skildra hur de fyra medlemmarna träffades, deras första konserter och deras snabba framgångar, som kulminerade i deras massiva världsturnéer och ikoniska liveframträdanden.

"Det är en biografi om de första fyra åren av Kiss. Vi har redan sålt den, det är redan gjort", avslöjar Kiss manager Doc McGhee till YouTube-kanalen The Rock Experience With Mike Brunn.

Manuset är baserat på boken Kiss: Behind The Mask, regi kommer norrmannen Joachim Rønning stå för och bandmedlemmarna Paul Stanley och Gene Simmons kommer att vara delaktiga som exekutiva producenter för att säkerställa att filmen är så verklighetstrogen som möjligt.


Shout It Out Loud kommer att vara en hyllning till Kiss och deras betydelse för rockmusikens historia. Filmen är en del av Netflix satsning på att erbjuda exklusiva och högkvalitativa musikfilmer.

LÄS OCKSÅ: AVSKEDSTURNÉN: Kiss tillkännager sina absolut sista spelningar

ANNONCE