Nyhet

Slash startar produktionsbolag för skräckfilm

"Målet med BerserkerGang kommer att vara kvalitet framför kvantitet."

Gitarrhjälten Saul Hudson, mer känd under artistnamnet Slash, har startat ett nytt produktionsbolag med fokus på skräckfilm.

– Jag har alltid varit ett stort fan av skräck, särskilt om man ser tillbaka på när skräckfilmer faktiskt skrämde skiten ur en. Jag vill komma till kärnan av producentverksamheten så att jag kan skapa filmer jag själv skulle vilja se, berättar Slash i en intervju med Variety.

Produktionsbolaget kallat BerserkerGang bildades i samarbete med medieproducenten Pasha Patriki från Hangar 18, filmskaparen Rodrigo Gudiño, samt Michael Paszt, James Fler och Andrew T. Hunt.


– Målet med BerserkerGang kommer att vara kvalitet framför kvantitet. Vi kommer att kollektivt välja projekt som vi bäst känner representerar varumärket, säger Hunt till Variety.

Slash jobbade senast med filmen The Breach tillsammans med bolaget Hangar 18 under förra året. Filmen hade premiär på Canada’s Fantasia Film Festival i juli 2022 och kommer släppas kommersiellt senare i år. Fler detaljer om vad BerserkerGang har på gång kommer att avslöjas under filmfestivalen i Cannes i maj 2023, enligt NME.

Slash kommer dessutom att framträda med sina vapendragare i Guns N’ Roses på Glastonbury i juni i år.


LÄS OCKSÅ: KACEY MUSGRAVES OCH REESE WITHERSPOON STARTAR COUNTRYTÄVLING

ANNONCE