Nyhet

Stockholm bjuder in östgötska akter för en unik spelkväll

Den 5 april plockar Musiknod och Sensus med sig två av Östergötlands starkaste popakter: Agnes Matsdotter och Anton Nessvi till Stockholm, medan All Things Live bjuder på ett set med hyllade Julia Lov.

Agnes Matsdotter har legat på några av Spotifys största spellistor för svensk pop och har jämförts med artister som Billie Eilish och Little Jinder. Den 3 mars släppte hon singeln BAS, BAS, BAS som landade på Spotifys New Music Friday och har börjat spelas i P4.

Östgötska Anton Nessvi har även han hyllats för singlar som Allting Snurrar och Mardröm. 2021 släppte han EP:n Romantiken, varifrån flera spår nådde Spotifys redaktionella spellistor. Sedan dess har han skrivit allt mer material för och med andra artister, såsom den guldcertifierade singeln Hoppas Det Är Bra med GAMMAL. Anton Nessvi hörs också i podcasten Kvar I Stan, som handlar om att vara musiker i en mindre stad. 

Julia Lov släppte EP:n Stora Drömmar Säger Aldrig Goodbye i januari, som bland annat innehåller radiofavoriten Regnar Över Stockholm och Barnsben.


Plats: Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen, Stockholm.
Tid: 5 april klockan 19-21.
Fritt inträde.

LÄS OCKSÅ: LYSSNA: Depeche Mode delar ny låt

ANNONCE