Nyhet

Stormzy och Cherrie klara för Rosendal Garden Party

Engelske grime-ikonen Stormzy gör sin enda konsert i Skandinavien i sommar på Djurgården i Stockholm den 8 juni och får sällskap av sin svenska favorit Cherrie.

Den 8 juni intar världsstjärnan Stormzy scenen på Rosendal Garden Party, och överst på hans önskelista inför sommarens exklusiva konsert i Stockholm står Cherrie. De har turnerat ihop, samarbetat, blivit vänner. Det blir ett kärt återseende mellan kungen av brittisk rap och den svenska R&B-drottningen på Djurgården i sommar.

Dessutom kommer en av det senaste årens snabbast rising stars till Rosendal Garden Party. Nigerianske Asake albumdebuterade förra året. Med en unik ljudbild präglad av en eklektisk mix av afrikanska rytmer, hiphop, pop och R&B har Asake snabbt glidit upp och blivit en av de mest intressanta unga musikerna vi har idag. 8 juni gör han sin första Sverige-spelning någonsin.

Programmet fylls även på med den brittiska R&B- och soulsångerskan Tiana Major9, som återfinns hos anrika Motown Records. Tiana har tagit tagit världen med storm sedan hon debuterade 2017. Med hits som Collide, Think About You, Real Affair och den bländande tolkningen av Silly Games i filmen Small Axe har Tiana cementerat sin plats i genrens toppskikt.


Biljetterna till Stormzy med flera på Rosendal Garden Party den 8 juni släpps fredag 31 mars kl 10:00 via Eventim.

ROSENDAL GARDEN PARTY
8 juni: Stormzy / Asake / Tiana Major9 / Cherrie
9 juni: The War On Drugs / Amason / Warpaint / Hannes / Jehnny Beth
10 juni: Aphex Twin / Fever Ray – fler artister tillkommer
11 juni: Thåström – fler artister tillkommer

LÄS OCKSÅ: Rosendal Garden Party presenterar två nya dragplåster


ANNONCE