Nyhet

Taylor Swift skänkte konsertbiljetter till brännskadat fan

Den 13-åriga flickan fick ett särskilt besök när hon låg på sjukhus för fem år sedan.

Taylor Swift är för närvarande ute på sin omfattande Eras Tour, som är hennes första hela turné på fem år. I förra veckan framträdde stjärnan på State Farm Stadium i Arizona, där hon bjudit in en speciell gäst.

Isabella McCune, som varit ett fan av Swift sedan länge, skulle ha sett Taylor under hennes Reputation Tour 2018. Men på grund av en olycka ådrog sig McCune, då åtta år gammal, allvarliga brännskador över en stor del av kroppen som ledde till sjukhusvistelse i nio månader, enligt NME.

Enligt ABC 15 ska Swift ha besökt flickan på sjukhuset och lämnat en lapp med budskapet:


”Isabella, jag hoppas du mår bättre snart. Jag är så hedrad över att du lyssnat på min musik. Du är så fantastisk och jag ser så mycket fram emot att se dig på en av mina konserter. Var stark, snygging. Kärlek, Taylor.”

Så i förra veckan bjöds den idag 13-åriga McCune in som särskild gäst till en av Swifts konserter, efter att ha tagit emot fyra gratisbiljetter.

Enligt ABC 15 ska en lokal radiostation rapporterat från när McCune fick biljetterna, till vilken hon kommenterade:


– Hennes musik hjälpte mig mycket när jag låg på sjukhus. Det är inte bara det att jag får gå på konserten, jag fick de här biljetterna från Taylor Swift och hennes team som kom ihåg mig och tänkte på mig.

Nyligen uppmärksammades en annan av Swifts konserter när ett par gifte sig mitt i showen. Medan Swifts dikt-mellanspel, Seven, spelades i högtalarna innan övergången till Invisible String vid artistens andra konsert i Glendale, utbytte René Hurtado och Max Bochman löften med varandra medan en vän vigde dem, enligt Rolling Stone.

LÄS OCKSÅ: PAR GIFTER SIG PÅ TAYLOR SWIFT-KONSERT - SE HÄR


ANNONCE