Nyhet

Biljettkaos efter Bruce Springsteen-släppet: "Obegripligt att tolka"

När biljetterna till Bruce Springsteens spelningar i Stockholm nästa år släpptes under fredagen uppstod stor förvirring bland fansen.

Nästa sommar återvänder Bruce Springsteen och The E Street Band till Sverige för två spelningar på Friends Arena i Stockholm den 15 och 18 juli.

När biljetterna släpptes på fredagen, uppstod snabbt förvirring bland fansen som lyckades få tag i biljetter. De som trodde att de köpte sittplatser fick istället ståplatser, rapporterar Aftonbladet.

"Jag älskar Bruce Springsteen och ville denna gång verkligen ha bra sittplatser, då jag får ont i ryggen av att stå för mycket. Jag fick som tur var en bra köplats och kunde därför välja biljetter snabbt”, skriver Bruce-fanet Eric till tidningen.


Men när han klickade på "sittplatser" hamnade han direkt på betalningssidan utan möjlighet att välja vilka sittplatser han ville ha.

"Där stod dessutom 'sittplats, ståplats', vilket såklart var obegripligt att tolka. Eftersom jag verkligen vill se honom i Stockholm valde jag ändå att boka biljetterna, men jag vet fortfarande inte om jag fått de sittplatser jag ville ha eller om jag fått ståplatser."

Senare under fredagen skickades ett mejl ut till de som köpt biljetter. 


"Vissa av er upplevde problem när ni valde sittplats och sedan fick ståplats tilldelad. Vi ber om ursäkt för detta samt att det inte framgick tydligare den den plats ni fått tilldelad vilket berodde på ett problem från vår sida", stod det i mejlet.

De som köpt biljetter fick också en länk där de kan byta sina ståplatser till sittplatser, men de kommer att behöva göra nya köp och sedan meddela Ticketmaster att de vill göra återköp på sina tidigare biljetter.

Återköp är tillgängligt fram till den 10 november klockan 17.00.


LÄS OCKSÅ: LISTA: Här är Bruce Springsteens bästa album

ANNONCE