Nyhet

Division 7 annonserar nytt album

"Vi drömde om att se en återförening av Gallagherbröderna uppbackade av E-street band och tog fantasin steget längre genom att försöka förkroppsliga det med våra medel."

Den 24 november släpper indiebandet Division 7 singeln Du Vill Ha Revolution från sitt kommande album, som följer upp den hyllade debuten Paradis Garage.

Du Vill Ha Revolution utforskar bandet sina musikaliska rötter och låter skitig britpop från Manchester möta bredbent New Jersey soul. Distade gitarrer och svängiga blås bildar en stor arenakostym runt en text som handlar om att dela vardagen och livet med någon, utan de tidigare visionerna och framtidsförhoppningarna.

"Vi drömde om att se en återförening av Gallagherbröderna uppbackade av E-street band och tog fantasin steget längre genom att försöka förkroppsliga det med våra medel. Resultatet blev en låt gjord för att spelas på stora fotbollsarenor", säger bandet i ett pressmeddelande.


Singeln släpps den 24 november, och det efterlängtade albumet från Division 7 är planerat att ges ut den 22 mars 2024. De spelar även på Debaser i Stockholm den 19 april 2024.

LÄS OCKSÅ: Albumrecension: Division 7 – Paradis Garage: "Ett vittnesmål från den lilla människan"

ANNONCE