Nyhet

Enrique Iglesias släpper sitt sista album

Sångaren Enrique Iglesias, son till Julio Iglesias, inledde sin karriär som artist i mitten av 90-talet, och blev den bäst säljande spanskspråkiga artisten under samma årtionde.

Under 2000-talet övergick han till att sjunga på engelska och har totalt släppt elva fullängdsalbum. Nu meddelar Iglesias att han släpper sitt sista i början av nästa år, enligt Today.

Final (Vol. 2) kommer i februari 2024 och efterföljer Final (Vol. 1) från 2021.

– Jag har jobbat på det här albumet under ett antal år. För mig har det alltid varit som jag tidigare sagt, mitt sista album … Jag tror, nej jag vet, att jag inte kommer att göra några fler, säger han till Today.


Trots att det blir artistens sista fullängdsrelease, kommer Iglesias inte att lägga ner musiken helt och hållet, utan fortsätta att släppa singlar och jobba med musik, skriver sajten.

I dagsläget är Enrique på turné tillsammans med Pitbull och Ricky Martin. I flera virala inlägg på sociala medier har han uppmärksammats för tveksamma sånginsatser.

En användare på TikTok skriver: ”Väntade en livstid på att få höra Enrique Iglesias sjunga bara för att upptäcka att han låter som Elmo och inte kan sjunga”.


@20184k 😭😭😭 #fails #enriqueiglesias #viral #fyp #2023 #canada #scotiabankarena #fypage ♬ original sound - Life_Gave_Me_Lemons 🍋

En annan skriver: "Behövde aktivt kontrollera mitt skratt under Enriques set".

@arieldiazz front row with my mom and i couldnt stop laughing #enriqueiglesias #trilogytour ♬ original sound - ariel diaz


 

Iglesias själv har ännu inte kommenterat sina insatser under turnén.

LÄS OCKSÅ: JENNIFER LOPEZ SLÄPPER NYTT ALBUM OCH FILM


ANNONCE