Nyhet

GALLERI: Veckans bästa konsertfoton

Vecka 47 bjöd på ett indiesvettigt Plan B, internationell stjärnglans på Cirkus, hiphop på Babel och dubbelt upp på Kafé De Luxe i Växjö. GAFFAs fotografer var givetvis på plats.

Torsdagen den 23 november intog Eurovision-vinnaren Loreen Cirkus i Stockholm. Hon bjöd på hits som Tattoo, Is It Love och Euphoria.

På fredagen besökte indiepopstjärnan Felicia Takman Växjö för en spelning på Kafé De Luxe, vilket markerar det fjärde stoppet på den pågående turnén som avslutas i Örebro den 22 december.

Vånna Inget spelade dagen efter på samma ställe. Det svenska punkbandet, som befinner sig på sin avskedsturné, framförde låtar som Allvar, Krockade Bilar och Allt Ska Bli Bra.


Samma lördag, fast i en annan del av landet, rev indiebandet Terra Plan B i Malmö. Du hittar en längre intervju med gruppen i det senaste numret av GAFFA och i onlineformat här.

Den 25 november uppträdde även rapartisten och poeten Mattis på Babel i Malmö. Tidigare under veckan släppte han den nya singeln Eftersolen tillsammans med Diane Emerita.

Se bilder från spelningarna som GAFFAs fotografer Alma Bengtsson, Anders Johansson, Ieva Kisieliute och Linnea Thomasson plåtat i galleriet ovanför.


LÄS OCKSÅ: KONSERTGUIDE: Kolla in dessa spelningar i höst

ANNONCE