Nyhet

Tredje kvinna anklagar Diddy för sexuella övergrepp

För tredje gången på en månad anklagas artisten Sean "Diddy" Combs för våldtäkt.

En ny stämningsansökan har inkommit mot rapparen Sean "Diddy" Combs i New York, rapporterar NBC News. Detta markerar den tredje kvinnan som klivit fram och riktat anklagelser mot den 54-årige artisten.

Den senaste veckan har varit präglad av juridiska sammanträden för Combs, som nyligen kom överens i godo med sin tidigare flickvän Casandra "Cassie" Ventura. Detta inträffade strax efter att Ventura inlämnat en stämningsansökan där hon anklagade honom för våldtäkt.

De senaste anklagelserna, som uppdagades under fredagen, hävdar att rapparen ska ha drogat och sexuellt förgripit sig på en kvinna under en dejt 1991. Dessa anklagelser parallellt med en annan kvinnas påståenden om sexuella övergrepp och misshandel som ska ha ägt rum under 1990 till 1991.


En talesperson för Combs har förnekat alla anklagelser, benämnde dem som "fabricerade" och hävdade att det endast var ett försök att utnyttja rapparens ekonomiska resurser.

I november förra året infördes ett ettårigt undantag, New York’s Adult Survivors Act, som gjorde det möjligt för vuxna målsägare att stämma sina förövare även för preskriberade sexualbrott.

Stämningsansökan mot Diddy lämnades in kort innan den möjligheten tas bort.


LÄS OCKSÅ: Nya våldtäktsanklagelser mot Diddy

ANNONCE