Nyhet

Därför kollapsade David Ritschard på Allsång på Skansen

Efter sin kollaps under Allsång på Skansen i somras blev artisten David Ritschard inlagd på sjukhus på grund av blödande magsår och senare också lungembolier några dagar senare.

När David Ritschard i augusti gästade Allsång på Skansen kollapsade han på scenen och behövde bäras ut på en bår. Enligt Ritschards presskontakt återhämtade han sig efter incidenten och fick snabb hjälp. Senare ställdes hans planerade spelningar in för resten av året.

På Instagram delar David Ritschard nu med sig av vad som hände.

"Några dar efter Skansen las jag in för blödande magsår samt påföljande lungembolier. Blev finfint behandlad av alla på SÖS men sjukskriven och ordinerad strikt vila och restaurering", skriver han i ett inlägg.


Artisten avslutar sitt inlägg med att tacka för allt stöd.

"Jag vill tacka alla er som på olika sätt backat mig genom den här senaste tidens prövningar så nu gör jag det. TACK, det betyder allt. Vi ses snart igen."

Det är inte första gången som Ritschard har upplevt en sådan incident framför kamerorna. Tidigare inträffade en liknande händelse under inspelningen av Jills Veranda.

"Det var otäckt. Och det har varken hänt förr eller senare. Det är en ny erfarenhet. Lite olyckligt för min del att det sker inför statstelevisionens kameror. Men det går inte att göra ogjort", sa David Ritschard då.


LÄS OCKSÅ: David Ritschard kollapsade under Allsången

ANNONCE