Nyhet

Håkan-album firar tio år – hintar om nytt släpp i veckan

Håkan Hellströms hyllade album, Det Kommer Aldrig Va Över För Mig, fyller tio år. Nu hintar artisten om att nya tolkningar från flera framstående svenska artister är på väg.

Håkan Hellström firar tio år sedan lanseringen av albumet Det Kommer Aldrig Va Över För Mig. På sina officiella sociala medie-konton har artisten skapat förväntningar kring detta jubileum genom att hinta om att något kommer att släppas på Spotify den 20 oktober.

I en kort video som publicerades under gårdagen syns flera framstående svenska artister, däribland Veronica Maggio, Hov1 och Seinabo Sey, arbeta i olika studios. I bakgrunden hörs Veronica Maggio sjunga titelspåret Det Kommer Aldrig Va Över För Mig, vilket har fått fans att spekulera i om ett samlingsalbum med flera artisttolkningar av skivan är på väg.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Håkan Hellström (@hakanhellstrom)


Albumet, som släpptes den 17 april 2013, innehåller låtar som Valborg, När Lyktorna Tänds och Pistol. Det har blivit hyllat av både kritiker och fans, och enligt GAFFAs recensent fick det hela sex av sex stjärnor i betyg:

"När Håkan Hellström så här lekfullt väljer att lappa ihop hela sin popkulturella spännvidd finns det precis ingen som hinner med. Med riktning mot hela Sveriges popelit pekar han med full kreativ styrka och säger: det är så här det ska låta nu. Inget annat duger."


LÄS OCKSÅ: När Håkan Hellström pratade om "kukböcker"

ANNONCE