Nyhet

Trey Songz anklagas för sexuella övergrepp

Två kvinnor anklagar R&B-stjärnan Trey Songz för sexuella övergrepp. Kvinnorna berättar att de blev drogade på en fest hemma hos artisten, och vaknade av att han förgrep sig på dem.

Sexuella övergreppsanmälningar riktas mot artisten Trey Songz, enligt källor till TMZ. De två kvinnor som står bakom anklagelserna hävdar att de träffade R&B-artisten i juni 2015 under en av hans konserter. Senare samma kväll blev de inbjudna till en efterfest som arrangerades av sångaren, och i augusti samma år bjöds de hem till artisten igen för en födelsedagsfest.

I den stämningsansökan som de två kvinnorna nu har lämnat in hävdar de att de efter att ha anlänt till Trey Songz bostad tvingades överlämna sina mobiltelefoner vid entrén som ett villkor för att få komma in. Efter att ha kommit in i huset, fann de majoriteten av gästerna vara kvinnor och upplevde sig pressade att dricka alkohol. På kort tid började kvinnorna känna sig kraftigt berusade, och misstänker därför att de blivit drogade.

Enligt kvinnornas berättelse satt de vid poolen när Trey Songz plötsligt tog dem till ett sovrum på övervåningen, där de förlorade medvetandet. Nästa morgon vaknade de nakna, och enligt deras påståenden utsattes de för sexuella övergrepp av artisten.


Efter händelsen påstår kvinnorna att Trey Songz uppmanade dem att ta en dusch med honom, vilket de inte ville.

"Ni är små jävla tjejer. Lämna mitt hus", ska han då ha skrikit åt dem.

Till en början vägrade artisten att återlämna kvinnornas mobiltelefoner, men en säkerhetsvakt ingrep och återlämnade dem innan kvinnorna lämnade platsen.


Trey Songz förnekar samtliga anklagelser mot honom. Hans advokat, Michael Freedman, hävdar att dessa påståenden är "ytterligare ett exempel på när nästan ett decennium gamla anklagelser dras upp för att dra nytta av Kaliforniens nya konstitutionella tvivelaktiga lag".

Det är inte första gången anklagelser riktas mot Trey Songz. I juni tidigare detta år rapporterade TMZ att han stämts för sexuella övergrepp, med anklagelser om att han hade dragit ner en kvinnas bikini och exponerat hennes bröst på en fest som ägde rum år 2013. I februari i år stämde en annan kvinna honom för att ha våldtagit henne 2016.

Även dessa anklagelser förnekar Trey Songz.


LÄS OCKSÅ: Man ställs inför rätta för mordet på Tupac

ANNONCE