Nyhet

Blink-182 ger ut nytt album: "Varför krävs sådana katastofer för en återförening?"

Bandets första album på över 12 år är snart här.

Mark Hoppus, Tom DeLonge och Travis Barker från Blink-182 är tillbaka med sitt första nya album tillsammans sedan 2011. One More Time..., som skivan heter, släpps den 20 oktober. Titelspåret, singeln One More Time, släpps redan imorgon den 21 september.

Blink-182 annonserade albumet med en video där gruppen avslöjar att låten One More Time handlar om de tragiska omständigheterna som bandmedlemmarna gick igenom före deras återförening.

"One More Time handlar om 'varför behövs sådana katastrofer som att jag var med om en flygkrasch eller att Mark blev sjuk för att vårt band ska återförenas'", säger Travis Barker i videon.


Tom DeLonge tillägger: "När vi kommer ut med dessa ord är det som att säga: Det här är sista gången som vi kommer fuck this up."

Förra veckan spelade Blink-182 i Stockholm och enligt GAFFAs recensent på plats fick konserten fyra av fem stjärnor i betyg:


"Det är ett mycket piggt band vi får se. Förra gången Mark, Tom och Travis turnerade tillsammans märktes det att Tom Delonge var obekväm. Han slarvade med sången och tänkte uppenbarligen mer på rymden än på rocken. Nu är han istället pigg och sjunger bättre än någonsin. Alla tre i bandet ger sig ut på små live-utflykter här och där, och Hoppus vänder sig mot Barker och skrattar åt hans vilda spontana trumfills."

LÄS OCKSÅ: Blink-182 gav gitarr till 13-årigt fan under konsert

ANNONCE