Nyhet

Liam Payne inlagd akut på sjukhus

"Läkarna vill göra alla nödvändiga tester för att förstå vad som är fel"

Popstjärnan Liam Payne var på semester med sin flickvän Kate Cassidy när han plötsligt blev sjuk och fick föras akut till sjukhus, enligt The Sun.

– Liam mår dåligt men befinner sig på den bästa platsen han kan vara och äntligen kan läkarna gå till botten med vad som pågår. Han är självklart ledsen över att han och Kates resa till Lake Como blev förstörd, men hon var åtminstone där för honom när han blev sjuk, säger en källa till The Sun och fortsätter:

– Läkarna har sagt att han inte kan vänta sig att få åka hem inom de närmaste sex dagarna. De vill göra alla nödvändiga tester för att förstå vad som är fel och misstänker att det är något underliggande som blivit värre med tiden.


Beskedet kommer bara veckor efter att Payne tvingades ställa in sin första soloturné på grund av en njurinfektion. I ett inlägg på Instagram säger han bland annat:

– Jag har varit sjuk det senaste och lades in på sjukhus med en allvarlig njurinfektion. Vi hade precis börjat repa när jag blev rådd att inte ge mig ut på vägarna under tiden jag tillfrisknar. Vi behöver lägga om turnén och jag ser fram emot att träffa er snart. Tack och förlåt.

Liam Payne gjorde solodebut 2019 med albumet LP 1, och har under det senaste året jobbat på en uppföljare som än så länge saknar releasedatum, enligt People Magazine.

LÄS OCKSÅ: OZZY OSBOURNE SKA OPERERAS IGEN - HAR VÄLDIGT ONT


ANNONCE