Nyhet

Lista om konsertetikett blir viral: "Läs av stämningen innan du sjunger med"

Den brittiska sångerskan Lucy May Walker tycker inte att man ska prata under livespelningar eller fota med blixt. Artistens lista på konsertetikett har blivit ett hett samtalsämne på sociala medier.

Lucy May Walker är en brittisk sångerska och låtskrivare som just nu är ute på turné. Inför hennes spelningar delade hon under förra veckan en lista på hur hon vill att publiken ska bete sig när hon står på scenen.

Listan inkluderar bland annat att man inte ska prata under konserten och man ska inte använda blixt när man tar bilder. Walker menar också att man ska "läsa av stämningen" innan man sjunger med i en låt.

Hon publicerade den nu virala listan på X, tidigare känt som Twitter, i torsdags och över 1,6 miljoner människor har hittills sett hennes inlägg.


"Det har orsakat ganska mycket uppståndelse", säger Walker till BBC News.

Tusentals människor har kommenterat inlägget. Vissa stöttar artistens idéer, medan andra beskriver listan som "för specifik" och "nedlåtande". Se hennes lista nedan.

 


Walker berättar att hon kom på konsertetiketterna efter nio års liveframträdanden där de flesta varit respektfulla.


"Men jag känner att det ibland alltid finns två eller tre personer som pratar i en lokal och förstör det", säger hon.

Till sitt ursprungliga inlägg på X, tillägger sångerskan att dessa krav gäller för denna turné eftersom "det är bara jag på scenen, akustiskt, i superintima lokaler".

"Jag pratar inte om alla konserter, även om jag fortfarande aldrig kommer att förstå varför någon skulle köpa en biljett till en show och sedan prata igenom den, även i en arena."


 

 

 


LÄS OCKSÅ: KONSERTGUIDE: Missa inte dessa konserter i september

 

ANNONCE