Nyhet

Premiär för nytt konsertkoncept på Filmstudion i Göteborg

Jacob Ahlstrand står bakom det nya konsertkonceptet "En hemlig artist" som har premiär på Filmstudion i Göteborg på lördag. "Vi vill vara helt oförutsägbara", säger han.

"En hemlig artist" är det nya konceptet som i sig är ganska självförklarande. På Filmstudion i Göteborg kommer det hållas en konsert i månaden med den lilla haken att publiken inte på förhand vet vem, eller vilka de köper biljetter för att se.

Jacob Ahlstrand är mannen bakom projektet. 

– Vi vill kunna erbjuda en supertillgänglig produkt för göteborgarna och vi vill vara helt oförutsägbara. Du ska känna dig helt otrygg varje gång du kommer, säger han till GAFFA.


Idén till projektet har funnits länge. Jacob själv har sysslat med livemusik i Göteborg i en massa olika sammanhang och brinner uppenbart för stadens livescen och kulturen.

– Man vill att folk ska gå på konsert, punkt, snarare än att man går på en särskild artist. När det kommer till val av artister finns det en vision om att det ska uppfylla en av två kriterier: Det ena är igenkänning och det andra är svinbra, säger han.

Startskottet går på lördag den 20 april, 100 kronor biljetten och besökarna har ingen aning om vad de får för pengarna. Tanken är att de ska fortsätta med en akt i månaden så länge det bara går och det finns tankar på att expandera för en större publik så småningom. 


LÄS OCKSÅ: KONSERTGUIDE: Missa inte dessa spelningar i april

ANNONCE