Nyhet

Nytt headset för sportfolk lovar hög komfortgrad

OpenRun Pro2 från Shokz påstår sig vara så bekvämt att användaren glömmer att det bärs

Shokz har bråttom med att skicka ut nya headset på marknaden. Den här gången har de just lanserat den nya versionen av deras sportversion, OpenRun Pro2, som precis som föregångaren är av typen open-ear. Det betyder att ljudet sänds in i örat genom luften, och att öronpropparna inte täcker örat, så att användaren kan höra alla ljud från omgivningen.

OpenRun Pro2 är, som antytt, utvecklad speciellt för idrottsutövaren med ett lätt och starkt material, som skulle ge en bekväm passform.

Det är dock inte bara passformen Shokz framhäver, de berättar också att ljudkvaliteten är högre än för tidigare modeller. Det skulle bland annat vara drivet av en ny DualPitch-teknologi, som kombinerar open-ear-teknologin med bone conduction-teknologin – så det bästa från båda världarna uppnås.


Därigenom skulle headsetet leverera en kontrollerad och djup bas direkt via luften, medan mellanregister och diskant levereras via benen tack vare bone conduction-teknologin.

Headsetet stödjer snabbladdning, så 5 minuter anslutet till ström, ger ström nog för 2,5 timmars speltid.


OpenRun Pro2 är vattenavvisande, och har en nano-hydrofob-beläggning som skulle säkerställa att det håller för de flesta förhållanden det danska vädret kan utsätta löparen för.

Priset kommer att ligga på runt 5.500 kronor och det borde gå att köpa nu.

LÄS ÄVEN: Ny projektor lovar ultimata hemmabioupplevelser


ANNONCE