Nyhet

Sonos-app försenar nya produkter

Den problemfyllda nya Sonos-appen innebär att tillverkaren nu måste skjuta upp lanseringen av två helt nya produkter

Ända sedan lanseringen av den nya Sonos-appen, som har genomgått en markant omformning och tillägg av nya funktioner, har tillverkaren haft problem. Appen har varit instabil och användarna har varit allt annat än nöjda.

Sonos har vid flera tillfällen försäkrat att de arbetar intensivt med att få appen att fungera, och den har visserligen precis uppdaterats, men enligt nätmagasinet t3.com är de ännu inte i mål.

Faktiskt anser t3.com sig veta att den problematiska appen nu har tvingat Sonos att trycka på pausknappen för två nya produkter.


Den ena produkten skulle vara en ny soundbar, med kodnamnet Lasse, som var tänkt att ersätta Sonos Arc, som har ett par år på nacken.

Ännu mer intressant är att Sonos också skulle jobba på en helt ny produkt, nämligen en så kallad set-top-box för streaming. Det är inte första gången Sonos provar på denne kategori, de har sin Port streamer, som är en WiFi-streamer för musik. Men skillnaden skulle vara att den nya prylen blir en streamer för tv.

Men den får vi så vänta på, för just nu har Sonos fokus på att få deras nya app att fungera, något som många av oss ivrigt väntar på.


LÄS ÄVEN: Viktiga förbättringar till Sonos Ace

ANNONCE