Nyhet

Taylor Swifts pappa anklagas för att ha slagit fotograf

Taylor Swifts pappa Scott Swift anklagas för att ha slagit en paparazzifotograf som försökt fotografera världsstjärnan efter en fest i Sydney.

Taylor Swifts 71-åriga pappa Scott Swift utreds nu av polis efter att han misstänks ha slagit en 51-årig paparazzifotograf i Sydney, Australien, tidigt på tisdagen. Det rapporterar AP.

– Den yngre mannen anmälde incidenten, som man nu är i färd med att undersöka, säger Alicia McCumstie, talesperson för polisen.

Enligt den påstått misshandlade fotografen, Ben McDonald, ska han ha tagit bilder på megastjärnan när hon befann sig ute på en lyxbåt för att fira att hon genomfört sin fjärde och sista konsert i Sydney under hennes pågående turné The Eras Tour.


När hon återvände till hamnen ska hennes säkerhetsvakter ha försökt stoppa McDonald från att ta bilder på henne. Fotografen hävdar att han sedan fick ett slag i ansiktet av för honom en då okänd man efter att Swift lämnat platsen. 

– Jag visste inte vem han var, men när jag tittade på foton och såg honom hålla hand med Taylor insåg jag att det var hennes pappa, säger McDonald.

LÄS OCKSÅ: Taylor Swift större än Elvis Presley


ANNONCE