Nyhet

Ny serie av helt trådlösa hörlurar för de aktiva och äventyrslystna

Skullcandy är nu redo med en helt ny serie hörlurar som lovar hög kvalitet och lågt pris

Den nya serien av hörlurar består av Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active. Det är tre helt nya hörlurar som alla är helt sladdlösa, och Skullcandy berättar i ett pressmeddelande att de är designade med olika funktioner och olika prisnivåer, så att det finns något för alla användare.

Priserna börjar på runt 790 kronor för Push Play Active, mer än 900 kronor för Sesh ANC Active till 1.200 kronor för toppmodellen, Push ANC Active.

I pressmeddelandet förklarar Skullcandy att den nya serien av hörlurar är utvecklade för att möta de krav de märker att konsumenterna har när det gäller hörlurar som ska fungera i alla förhållanden, utomhus såväl som inomhus.


Push ANC Active är en hörlur som, enligt Skullcandy, har alla de aktiva funktionerna, inklusive ultraskyddande öronbyglar, helt vattentät konstruktion, anpassningsbar uppmärksamhetsläge och ett brusreduceringssystem som har fyra mikrofoner.

Sesh ANC Active har ett batteri som varar hela dagen, samma mikrofonsystem för brusreducering och en särskilt utformad in-ear Fit Grip, som ska säkerställa att den sitter säkert i örat.


Slutligen finns det Push Play Active som är byggd för att tåla alla väderförhållanden, alla förhållanden eller aktiviteter, svett, vatten, damm och smuts och så har den 34 timmars batteritid.

Dessa hörlurar borde också sitta säkert på örat tack vare en öronbygel.

Skullcandy lovar också att alla hörlurar har bra ljud, vilket måste prövas, och jag ser fram emot att testa de nya hörlurarna.


LÄS ÄVEN: Nästa generation AirPods får (kanske) inbyggda kameror

ANNONCE