Nyhet

Queens Of The Stone Age ställer in – sångaren akutopereras

Det amerikanska rockbandet Queens Of The Stone Age tvingas ställa in åtta spelningar då sångaren Josh Homme måste flyga hem till USA för att akutopereras.

Det amerikanska rockbandet Queens Of The Stone Age med Josh Homme i spetsen har en inplanerad spelning på Way Out West i Göteborg den 8 augusti. Nu meddelar bandet att de tvingas ställa in åtta planerade spelningar i Europa i juli på grund av att sångaren måste flygas hem till USA för att akutopereras. Bandet ber sina fans om ursäkt för detta. Spelningen på Way Out West berörs inte av beskedet.

Förra året släppte bandet det senaste albumet In Times New Roman som GAFFAs recensent Andreas Trella beskrev som "det brutala ljudet av att behöva leva just nu." 

"Överrumplad av en minst sagt turbulent period som inkluderat en extremt rörig skilsmässa, cancerbehandlingar och flera av Josh Hommes nära vänners bortgång radierar Queens Of The Stone Ages efterlängtade åttonde album av en desperat förtvivlan. En nästan skrattretande hopplöshet, inlindad i greppbart simpla rockriff som frenetiskt snurrar runt i oförutsägbara synapser."

LÄS MER: Det brutala ljudet av att behöva leva just nu

ANNONCE