Nyhet

Artistens ilska efter Allsången: "Fruktansvärt arg"

Under tisdagen uppträdde Albin Lee Meldau och Molly Hammar på Sollidenscenen i Allsång På Skansen. Efter programmet fick Molly Hammar kommentarer om sin klädsel, vilket har fått Lee Meldau att reagera starkt.

Under premiären av SVT:s Allsång På Skansen i tisdags uppträdde Albin Lee Meldau och Molly Hammar tillsammans där de sjöng låten Misstro som släpptes tidigare i år.

Deras framträdande hyllades på sociala medier, men det fanns också kommentarer om Molly Hammars klädsel i programmet.

Efter programmet uttryckte Lee Meldau sina känslor kring kommentarerna om Hammar i en video på TikTok, rapporterar Expressen.


"Jag måste säga att jag är fruktansvärt arg och ledsen av att folk skriver så fruktansvärda saker om Molly och hennes klädsel", säger han och fortsätter:

"Det här är alltså en av Sveriges absolut bästa artister och jag skäms över att ha de kommentarerna i mitt kommentarsfält. Till alla de som skriver sådana saker: skäms. Hoppas ni lyssnar på hennes röst och hon får ha på sig vad fan hon vill."

@albinleemeldau Ni borde SKÄMMAS! @Molly Hammar ♬ Misstro - Molly Hammar & Albin Lee Meldau


På torsdagen delade Molly Hammar Lee Meldaus video på sin Instagram-story och kommenterade själv de reaktioner hon fått efter Allsång På Skansen.

"2 blessed 2 be stressad över vad någon tycker om mig✨ älskar alla ni som stöttar, lyssnar och pushar för mig", skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

LÄS OCKSÅ: Här är artisterna som gästar Allsång På Skansen i sommar

ANNONCE