Nyhet

Nytt headset konstruerat för hemarbete och rörlighet

Nytt headset konstruerat för hemarbete och rörlighet

Även om vi - lyckligtvis - har lagt Corona-pandemin långt bakom oss, är det många av oss som fortfarande arbetar hemifrån allt oftare.

Därför har online-möten, konferenser och webinarier blivit en del av vardagen för många av oss, men samtidigt har vi också blivit alltmer beroende av bra ljud, och inte bara för den häftiga musiken.

Logitech är nu redo med ett nytt headset, Zone 300, för alla som arbetar hemifrån, ett headset som lovar både bra ljud för konferenser, möten och dyl., att skapa tystnad för arbete – vilket kan vara en utmaning för många när de arbetar hemifrån, och samtidigt säkerställa möjligheten att röra sig runt utan nödvändigtvis förlora tystnaden, det bra ljudet eller behöva ta på och av headsetet hela tiden.


Zone 300 kommer med dubbla brusreducerande mikrofoner på en förlängd mikrofonarm, vilket ska säkerställa bra ljud för den som du pratar med. Båda dessa mikrofoner är utrustade med en algoritm som undertrycker bakgrundsljud.

Headsetet är, naturligt nog vågar jag säga, certifierat för Microsoft Teams och Zoom, och är utrustat med multipoint Bluetooth, så att du kan ha både dator och smartphone anslutna samtidigt, och rör du dig bort från datorn växlar headsetet automatiskt över till mobilen.


Logitech lovar att headsetet är lätt och behagligt att bära, och att det erbjar upp till 20 timmars lyssningstid och 16 timmars taltid på en full laddning.

Priset bör ligga på runt 600 kronor och finns på marknaden nu.

LÄS ÄVEN: Nytt headset lovar att ta bort distraktionerna


ANNONCE