Nyhet

50 Cent stämmer ex-flickvännen efter våldtäktsanklagelser

Skådespelaren Daphne Joy Narvaez anklagade tidigare i år rapparen och ex-pojkvännen för våldtäkt och misshandel.

Den världskände rapparen 50 Cent stämmer sin före detta partner Daphne Joy Narvaez, skriver MN. Detta efter att skådespelaren i mars publicerat en video på Instagram där hon anklagade rapparen för att ha utsatt henne för misshandel och våldtäkt under deras tidigare relation. Nu stämmer 50 Cent sin ex-flickvän för förtal och menar att anklagelserna är falska och ett angrepp mot honom i ett försök att sabotera hans varumärke. 

De båda genomgår dessutom en vårdnadstvist om deras gemensamma 11-åriga son, vilket stjärnan menar hänger ihop med anklagelserna och att Narvaez uttalande var ett försök till att förstöra rapparens relation med sonen och förvärra hans förutsättningar att få ensam vårdnad över sin son.

Anledningen till att 50 Cent ska ha ansökt om ensam vårdnad för sonen ska vara att uppgifter om att skådespelerskan ska ha jobbat som sexarbetare, något som uppdagades i takt med att Rodney Jones stämde Sean "Diddy" Combs, enligt People Magazine.


Rapparen har tidigare åtalats för våld i hemmet och för vandalism efter att ha förstört delar av Daphne Joy Narvaez hem 2013. Han erkände sig då skyldig till en mindre anklagelse för skadegörelse.

LÄS OCKSÅ: 50 Cent kastade mikrofon i ansiktet på reporter – polisanmäld

ANNONCE