Nyhet

Detroit-tidning publicerar dödsruna för Eminems alter-ego

"Må han finna den frid han inte kunde finna på jorden i ett liv efter detta.”

I slutet av april meddelade Eminem att han släpper nytt. Det kommande albumet The Death of Slim Shady (Coup De Grâce), blir artistens elfte studioalbum, och i samband med avslöjandet släppte artisten även en trailer i form av ett Unsolved Mysteries-avsnitt.

I trailern ställs frågan om vem som mördat Slim Shady, namnet på Eminems alter-ego, och 50 Cent gör dessutom en cameo. Se klippet här:

Nu har Eminem tagit marknadsföringskampanjen inför sitt kommande album vidare till dagspressen. Tidigare i veckan publicerade nämligen Detroit Free Press en dödsruna över samma alter-ego som i trailern, tillsammans med en bild där Eminem syns i hockeymask, enligt Consequence.

Instagram-sidan shadyverse har delat bilder på runan, som bland annat lyder:


”Slim Shady gjorde bestående avtryck. Fans kommer aldrig att glömma kontroversiell rappare. Shady blev ett känt namn under 1999 med sin rubbade debutsingel My Name Is som gav den unge artisten en bredare publik. Publiken blev snart utsatt för rapparens extrema mörker, och togs med på en resa som glorifierade en nihilistisk världssyn. Hans komplexa och svåra existens har nått sitt slut, och arvet han lämnar efter sig är inte närmre upplösning än det sätt på vilket han lämnar denna värld. Må han finna den frid han inte kunde finna på jorden i ett liv efter detta.”


I dagsläget finns ännu inget bekräftat releasedatum för The Death of Slim Shady.

LÄS OCKSÅ: EMINEM SLÄPPER NYTT ALBUM

ANNONCE