Nyhet

Nicki Minaj greps på flygplats: ”De lyckades med sin plan”

Den amerikanska rapparen Nicki Minaj greps under lördagskvällen på Amsterdams flygplats Schiphol i Nederländerna.

Världsstjärnan Nicki Minaj blev gripen på flygplatsen i Amsterdam efter att polisen hittade cannabis i hennes väska. Gripandet resulterade i att hennes planerade konsert i Manchester, Storbritannien, blev inställd, vilket Minaj nu ber om ursäkt för, rapporterar Aftonbladet.

"Snälla, snälla, snälla ta emot mina djupaste och mest uppriktiga ursäkter. De visste säkert exakt hur det här skulle skada mig idag men även detta kommer att gå över", skriver hon på X.

I ett inlägg uttrycker Minaj sin tacksamhet till sina fans för allt stöd de visade henne under dagen och förklarar varför hon var tvungen att ställa in konserten.


"Efter att ha suttit i en fängelsecell i fem–sex timmar så lyfte mitt plan ändå inte på ytterligare 20 minuter när jag väl gick ombord", skriver hon.

Flygresan från Amsterdam till Manchester skulle ta 50 minuter, men hon kom ändå för sent för att kunna genomföra konserten.

"De lyckades med sin plan att inte låta mig gå upp på scenen ikväll", skriver Minaj som menar att någon försöker sabotera hennes världsturné.


Hon avslutar inlägget med att hon kommer att planera ett nytt datum för den inställda showen.

"Jag kommer att hitta ett sätt för att inte bara fixa ett nytt datum för konserten, utan även göra en extra bonus för alla som hade en biljett till showen. Lovar", skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Nicki Minaj döms för misshandel mot säkerhetsvakt

ANNONCE