Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Agitator släpper ny musik

Alla ingredienser för en perfekt och stökig poplåt finns i Taxi Driver.

I februari släppte Agitator det kritikerhyllade debutalbumet Jag Trivs Bäst Där Du Är. Skivan hämtade energi från bandets ursinniga uppriktighet och plattan i mattan-mentalitet. Och influenserna från klassisk postpunk, techno och 90-talets stökiga gitarrscen blev i Agitators tappning något som kändes mer nu än det mesta.

Drygt tre månader efter debutalbumet släpps nu Taxi Driver – en första singel från ett kommande höstalbum. En direkt fästande synthslinga, disco-hi hat och en rullande basgång. Allt toppat med Felix Lindströms karaktäristiska röst, levererandes en berättelse om borttappad kärlek.

I en exklusiv kommentar till GAFFA berättar Lindström om låten:


"Det finns ett blått hav i mitt handfat där man kan simma i timmar och timmar, kanske håller man i en kompis eller i en liten isglass med smak av mango. Det finns också grått kranvatten och en blodig spottloska i medelhavet. Och dom tvingade mig att svälja den! En kran sattes på över getens huvud så man inte längre kunde se det, men man såg rött vatten rinna längs huvet."

Taxi Driver släpps egentligen imorgon, men vi på GAFFA är stolta premiärvärdar av låten och dess musikvideo redan idag. Kolla in den nedan!


LÄS OCKSÅ: Intervju med Agitator: "Jag kan störa mig oerhört mycket på min pratröst"

ANNONCE