Nyhet

ELO avslutar karriären – ger en sista konsert nästa år

Bandet meddelar att de kommer göra sin sista spelning någonsin sommaren 2025.

Jeff Lynnes Electric Light Orchestra har meddelat att de kommer att göra sin sista spelning någonsin på BST Hyde Park i London sommaren 2025, rapporterar NME. Den historiska konserten äger rum den 13 juli, och biljetterna släpps denna vecka.

Bandets första festivalframträdande på 30 år ägde rum just i Hyde Park 2014, vilket också blev starten för deras återkomst till livescenen. Nu återvänder de för att avsluta karriären på samma plats, som en del av en avskedskonsert för sina brittiska fans. Konserten blir också en avslutning på deras pågående Over And Out-turné i USA.

"Min återkomst till turnélivet började i Hyde Park 2014, så det känns som den perfekta platsen att göra vår sista show", förklarar Lynne.


"Vi är otroligt glada över att få dela denna speciella kväll med våra brittiska fans. Som låten säger: 'We’re gonna do it one more time!'", avslutar han.

Flera gästartister kommer att uppträda under denna historiska kväll, med fler namn som kommer att tillkännages inom de närmaste månaderna.

LÄS OCKSÅ: ELO-cellist dödad av höbal


ANNONCE