Nyhet

Gallagher-bröderna dissar media – ger inga intervjuer

Bröderna meddelar att de inte planerar att göra några gemensamma intervjuer efter deras återförening.

Anledningen, enligt Liam Gallagher, är att de är rädda för att medierna ska ställa påträngande frågor och försöka skapa konflikter i deras relation, rapporterar NME.

Bröderna Liam och Noel Gallagher, som tillsammans bildade Oasis på 90-talet men splittrades 2009 på grund av bråk, bekräftade i augusti att de åter var på god fot och annonserade sin efterlängtade återförening.

Även om inga planer för ny musik har offentliggjorts, har de redan bokat flera spelningar i Storbritannien, Irland, Australien, USA och Mexiko. Vid tillkännagivandet av de brittiska datumen klargjorde de också att dessa skulle bli de enda spelningarna i Europa, och att de inte har några planer på att uppträda på festivaler nästa år.


På sociala medier, där Liam är aktiv, förklarade han att de inte vill göra intervjuer eftersom de är oroliga för att media ska ställa personliga frågor och försöka hitta sprickor i deras nyfunna relation. Han svarade även på en fråga från ett fan och tillade att en annan anledning till att de inte vill göra gemensamma intervjuer är att han helt enkelt inte orkar.


Trots avsaknaden av gemensamma framträdanden har båda bröderna öppnat upp om sin relation i separata offentliga uttalanden. Liam har tidigare berättat om sin relation till Noel på sociala medier och har nu lugnat fansen genom att försäkra att freden mellan dem har återställts.

Efter att ha tagit en kort paus från sociala medier under tiden för återföreningsbeskedet, har Liam åter varit aktiv och nyligen skämtsamt sagt att han ser fram emot att "ge slängkyssar till Noel mellan varje låt" under deras kommande spelningar.

LÄS OCKSÅ: Oasis slopar dynamiska priser för fans i Nordamerika

ANNONCE