Nyhet

100 års historia packas ner i nya – dyra – hörlurar

Bang & Olufsens nya Beoplay H100 lovar oöverträffad kvalitet och ett mycket, mycket högt pris

De nya hörlurarna, Beoplay H100, är en vidareutveckling av Beoplay H95, och tillverkaren lovar att H100 levererar "oöverträffat ljud av hög kvalitet, oöverträffad digital brusreducering, en modulär konstruktion och en vacker design".

Det är stora ord, men med ett pris på nästan 17.000 kronor bör det också finnas många och höga förväntningar på det nya headsetet.

I ett pressmeddelande berättar Kristian Teär, VD för Bang & Olufsen, att Beoplay H100 ska överträffa allt de har uppnått i kategorin under snart 100 år.


Beoplay H100 har ett repavvisande touch-gränssnitt i härdat glas på sidan, en avtagbar huvudbygel inpackad i specialstickat textil, och öronkuddar tillverkade av mjuk lammhud.

De nya hörlurarna är utrustade med 40 mm specialtillverkade titanenheter, monterade bakom ett aluminiumskydd och kommer i tre färger: Infinite Black, Hourglass Sand och Sunset Apricot.


Slutligen meddelar Bang & Olufsen att H100 är tillverkat enligt deras cirkulära principer, vilket innebär att det är designat enligt deras princip från vaggan till vaggan, och tillverkaren förväntar sig att hörlurarna får en officiell certifiering under 2025.

LÄS ÄVEN: Nytt headset för sportfolk lovar hög komfortgrad

ANNONCE